Från 1475 / natt

Hotel Kongebrogaarden

Rating: 0
Bild från Hotel Kongebrogaarden, Hotell i Danmark

Detta hotell ligger i Middelfart. Area attraktioner inkluderar Fredericia Town Museum. Hotel Kongebrogaarden har en hälsoklubb, inomhuspool, spa badkar, bastu och tennisbanor. Detta femstjärniga Middelfart hotell har massage-och behandlingsrum och skönhetsbehandlingar. Hotellet är femstjärnigt och inkluderar ett konferenscenter, tillgång till trådlöst Internet/WiFi/WiFi, mötesrum för mindre grupper och teknisk support. Hotellet har en restaurang, bar/lounge och affär med cafe. Gästerna serveras gratis frukost varje morgon. 24 timmars rumservice finns tillgänglig. Detta hotell erbjuder transfer (tilläggskostnad).

Evenemangsutrymmena består av en balsal, utställningsplats, konferensrum och konferenslokaler. Personalen kan ordna catering, kemtvätts-/tvättjänster, guidning och översättningstjänster. Ytterligare faciliteter inkluderar en småbåtshamn, en reception med concierge och ett bibliotek. Hotel Kongebrogaarden har 62 rum. Tv:n är utrustade med kabel/kabeltv, dvd-spelare och videobandspelare. Rummen har telefoner och CD-spelare.



Karta och adress till Hotel Kongebrogaarden

Adress & vägbeskrivning

Adress
Kongebrovej 63
5500 Middelfart

Latitude: 55.511600494384770
Longitude: 9.710499763488770


Väder för Middelfart

Genomsnittstemperatur för Middelfart, Danmark
  Max Temp Medeltemp Lägsta Temp

Över kan du få en överblick över hur temperaturen är i Middelfart under ditt besök. Vi visar den högsta, lägsta och genomsnittstemperaturen för varje månad. Genom tabellen nedan kan du se hur vädret är hela året för Middelfart. Alla siffror är i Celcius.

Liknande hotell i Middelfart

Hotel Kongebrogaarden
Rating: 0

Boka direkt → Läs mer
Pris från 1475 / natt